Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Voorwaarden

Om mijn werk goed te kunnen blijven uitvoeren moet ik een aantal regels stellen.
Ik vraag om begrip voor de volgende voorwaarden.

-Betalen.
-Stoppen met de lessen, restitutie van lesgeld.
-Afwezigheid tijdens de lessen.
-Cursus en groepslessen.
-Gitaar huren.
-Vakanties.

Betalen.

Er worden minimaal 4 lessen vooruit betaald. De lessen worden goedkoper naarmate je er meer inkoopt. (zie het 'prijzen' gedeelte van deze website).

Stoppen met de lessen, restitutie van lesgeld.

Ik hanteer geen opzegtermijn maar er is geen restitutie van lesgeld mogelijk.

Afwezigheid tijdens te lessen.

Wanneer je gitaarlessen bij mij komt volgen maken wij samen afspraken over een dag en een tijd. Vanaf dat moment kan je op mij rekenen. Andersom verwacht ik dit ook van jou.

In de gereserveerde tijd kan ik geen andere leerlingen aannemen. Een gemaakte afspraak kan niet meer worden gewijzigd. Als je afwezig bent tijdens de les (ongeacht de reden) zal deze worden doorberekend.

Mocht ik door omstandigheden zelf niet in staat zijn les te geven, wordt de les uiteraard niet gerekend.

Cursus en groepslessen op andere locaties.

Data, tijden en locatie worden in overleg gekozen en vastgezet. Geplande data, tijden en locatie kunnen niet worden gewijzigd. Gemiste lessen door leerlingen (ongeacht de reden) kunnen niet worden ingehaald. Gemiste lessen door afwezigheid van de docent worden indien mogelijk ingehaald.

Reservering gebeurt door het overmaken van het volledige cursusgeld via een bankbetaling. Vanaf drie weken voor aanvang van de lessen of cursus is er geen restitutie van het lesgeld meer mogelijk.

De lesprijzen op de leslocatie in Schipluiden (Scouthout) zijn inclusief de lesruimte.

Op andere leslocaties wordt de lesruimte tijdens de duur van de lessen kosteloos aangeboden door de afnemer van de lessen. Een aangeboden leslocatie wordt voor aanvang van de cursus bezocht om te beoordelen of deze geschikt is voor het geven van de lessen. De locatie ligt maximaal 10 kilometer in een straal vanaf postcode 2574 BM, Den Haag. Hierbuiten worden extra kosten in rekening gebracht welke in overleg worden bepaalt.

Gitaar huren.

De minimale huurperiode is 12 weken. hierna kan men steeds met minimaal 4 weken verlengen. De huur wordt vooruitbetaald samen met een borg. Borg varieert en is gerelateerd aan nieuwwaarde van een gitaar.

Na de huurperiode wordt de gitaar geïnspecteerd op beschadigingen die het gebruik en de klank van de gitaar nadelig beïnvloeden. Bij normale gebruikerssporen wordt borg terugbetaald na beëindiging van de huurperiode en inlevering van de gitaar.

Vakanties.

In de schoolvakanties geef ik geen lessen. Over deze perioden betaal je niets! Vakanties worden door mij zo ver mogelijk van te voren bepaald en vastgezet en zijn onderdeel van de lesvoorwaarden. Vakanties van leerlingen buiten mijn vakanties worden doorgerekend. Download de vakantiedata hieronder via de links.

Vakanties 2017 - 2018
(Doc) Vakanties 2017 - 2018 (Pdf)