Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Gitaarles Schipluiden

Schipluiden, gemeente Midden-Delfland is centraal gelegen tussen Den Hoorn, Maasland, Maassluis, De lier, Het woudt, Honselersdijk, en de wijken Tanthof-West en Buitenhof in Delft. De groepslessen vinden plaats in het Scoutinggebouw Scouthout, Westlander 1A, Schipluiden. Andere locaties en lesvormen zijn in overleg mogelijk.

De groepslessen vinden plaats in groepjes van 6 tot maximaal 10 personen op donderdagavond. De lessen starten als er genoeg aanmeldingen zijn en een groep compleet is. Aanmelden kan op ieder moment.

Samenstelling van de groepen

Groepen worden in principe door mijzelf samengesteld aan de hand van leeftijd, ervaring en interesse. De grootte van een groep wordt bepaald door het aantal aanmeldingen en de lesduur wordt hier op aangepast. Mensen mogen ook zelf groepen vormen. Denk aan een groep vrienden, vriendinnen, collega's enzovoort.

Lesduur van de groepen

- 6 t/m 7 personen 50 minuten.
- 8 t/m 10 personen 60 minuten.

Is jouw groep kleiner dan 6 personen? Bel of mail dan even voor overleg!

Cursus (niveau beginner) Tijdens deze oriëntatie-cursus slaggitaar maken we een begin met het begeleiden van simpele liedjes. In de volksmond ook wel kampvuur of singer-songwriter liedjes genoemd. Men leert de basiskennis die nodig is om het gitaarspelen onder de knie te krijgen. Denk aan het aanleren van een goede speeltechniek, het leren spelen van akkoorden en ritmische oefeningen, het leren lezen van tabulatuur en het omgaan met een plectrum. Ook allerlei termen die vaak worden gebruikt door gitaristen komen aan bod.

De kosten van cursus en de lesvoorwaarden

De kosten zijn 172,50,- euro per persoon voor 12 lessen (incl. btw en lesmateriaal)

Een plek wordt gereserveerd door vooruitbetaling van het cursusgeld via een bankbetaling. Voor alle cursussen gelden mijn algemene lesvoorwaarden

Ik wil graag meedoen, hoe schrijf ik mijzelf in?

Dit gebeurt simpelweg door te bellen of te mailen. Bellen kan op werkdagen tussen 11:00 en 15:00 of in het weekend. Wil je meer informatie, twijfel niet om contact op te nemen, ik help je graag!

Gitaarschool Jan Vermeulen

Telefoon: 0643437140
Mail naar jlvermeulen@casema.nl

Gitaarcursus-Schipluiden