Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Gitaarles aan huis voor instellingen, bedrijven en particulieren


Wat gaan we doen?

Tijdens deze oriëntatie-cursus van 12 lessen op uw locatie maken we een begin met het begeleiden van simpele liedjes. In de volksmond ook wel kampvuur of singer-songwriter liedjes genoemd. Men leert de basiskennis die nodig is om het gitaarspelen onder de knie te krijgen.

Denk aan het aanleren van een goede speeltechniek, het leren spelen van akkoorden en ritmische oefeningen, het leren lezen van tabulatuur en het omgaan met een plectrum. Ook allerlei termen die vaak worden gebruikt door gitaristen komen aan bod.

De kosten van cursus en de voorwaarden

12 lessen van een uur 210 euro,- per persoon (Inclusief BTW, lesmateriaal en voorrijkosten). De groep telt minimaal 6 en maximaal 8 personen. Men stelt zelf een ruimte beschikbaar waar de cursus kan plaatsvinden. Voor particuliere groepen is een grote huiskamer ook prima.

De locatie ligt niet verder dan ongeveer 10 kilometer (hemelsbreed) vanaf postcode 2574 BM, Den Haag. Men is in bezit van, of huurt een passende klassieke of western gitaar. Data, tijden en locatie worden in overleg gekozen en vastgezet. Lees ook even de lesvoorwaarden door!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Zie het cursus gedeelte van deze website CURSUS

Voor meer informatie of aanvragen

Telefoon: 0643437140
Mail naar Gitaarcursus