Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Gitaarlessen op andere locaties.

Naast het geven van gitaarles op mijn eigen locatie in Den Haag geef ik ook groepslessen op andere locaties. B.v. in het Scouthout gebouw in Schipluiden in de gemeente Midden-Delfland. Maar dit kan ook in uw bedrijf of bij u thuis gebeuren.

Dit is een goed idee voor bedrijven of instellingen die iets willen doen voor een groep werknemers, cliënten of leerlingen. Maar ook particuliere groepen zijn welkom.

Meer informatie over lessen Schipluiden en op uw locatie

Gitaarles Schipluiden

Gitaarles op uw locatie of aan huis

Verlengde schooldag (VSD)

De VSD regeling is een regeling die scholen de mogelijkheid geeft de kansen van kinderen te vergroten door ze op allerlei vlakken extra te ondersteunen. Dit gebeurt door ze te stimuleren hun ontwikkelbare vermogens te ontdekken en te leren gebruiken. B.v. theater, sport, cultuur en in dit geval gaat het natuurlijk over de kunst van het gitaarspelen.

Lessen voor mensen met een beperking

De lessen aan huis kunnen ook uitkomst bieden groepen mensen die om wat voor reden dan ook aan huis gebonden zijn. Denk aan mensen met een handicap of een groep mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Ik kan indien gewenst passende begeleiding meenemen tijdens de lessen. Zie link voor meer informatie over de begeleiding. Begeleiding verstandelijke beperking Den Haag

Voor meer informatie of aanvragen

Telefoon: 0643437140
Mail naar jlvermeulen@casema.nl